Uutiset

3.6.2012Lauantain turnausLue lisää »4.4.2012Pääsiäisloma!Lue lisää »16.2.2014Futsal-turnausLue lisää »

TULE MUKAAN TOIMINTAAN!

SEURA ETSII UUSIA PELAAJIA!

Seuralla on paljon innokkaita junioripelaajia, joille tarvitsemme lisää ohjaajia. Aiempi jalkapallo-osaaminen ei ole välttämätöntä, pelkkä kiinnostus ohjaamiseen riittää!

Seuran uusi hallitus valitaan keväällä. Hallitus kokoontuu tarvittaessa ja päättää muun muassa seuran toiminta-suunnitelmasta ja budjetista. Etenkin nykyisten junioreiden vanhempia kaivataan mukaan päättämään seuran asioista!

Ota yhteyttä sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai vaikkapa nykäisemällä valmentajaa hihasta!

Jos haluat liittyä seuran jäseneksi, katso sivu "Seuran esittely".

TERVETULOA MUKAAN!

Share |

Kummiyritystoiminta

Kesäkuussa 2008 ilmestyneen Puolanka-lehden jalkapalloliitteessä esittäytyivät seuran nappulapelaajat kummiyrityksineen. Lehden ilmestymisen aikaan kummiyritysjärjestelmä oli uusi idea, ja nyt seura on päättänyt jatkaa ja kehittää järjestelmää. Samalla haetaan uusia kummiyrityksiä.

Kummiyritystoiminnan tarkoituksena on kerätä varoja seuran toimintaan ja sitä kautta mahdollistaa lasten ja nuorten jalkapalloharrastus Puolangalla. Yritykset voivat osallistua harrastuksen tukemiseen joko pelaajan henkilökohtaisena kummina tai koko seuran kummina

Tänä vuonna 2011 olemme toteuttaneet saman projektin kuin vuonna 2008. Hankimme kaikille nappulajoukkueen pelaajille henkilökohtaiset kummit sekä useita joukkuekummeja. Kummipelaajat ja yritykset esittäytyvät juhannusviikolla Puolanka lehdessä ilmestyvässä Puolangan Pallon liitteessä.