Uutiset

3.6.2012Lauantain turnausLue lisää »4.4.2012Pääsiäisloma!Lue lisää »16.2.2014Futsal-turnausLue lisää »

TULE MUKAAN TOIMINTAAN!

SEURA ETSII UUSIA PELAAJIA!

Seuralla on paljon innokkaita junioripelaajia, joille tarvitsemme lisää ohjaajia. Aiempi jalkapallo-osaaminen ei ole välttämätöntä, pelkkä kiinnostus ohjaamiseen riittää!

Seuran uusi hallitus valitaan keväällä. Hallitus kokoontuu tarvittaessa ja päättää muun muassa seuran toiminta-suunnitelmasta ja budjetista. Etenkin nykyisten junioreiden vanhempia kaivataan mukaan päättämään seuran asioista!

Ota yhteyttä sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai vaikkapa nykäisemällä valmentajaa hihasta!

Jos haluat liittyä seuran jäseneksi, katso sivu "Seuran esittely".

TERVETULOA MUKAAN!

Share |

Junioritoiminta

Puolangan Pallo -80 ry:n junioritoiminnasta puhutaan yleisesti nappulatoimintana. Nappulatoiminnassa mukana olevat lapset ovat syntyneet vuosina 1996-2003. Pienimpiä pelaajia (synt. 2001-2003) kutsutaan mineiksi. Kaikkiaan nappuloita on tällä hetkellä nelisenkymmentä.

Seuran junioritoiminnan ydin koostuu kahdesta osasta: urheilusta jalkapallon muodossa sekä kasvatuksellisesta näkökulmasta. Seura haluaa mahdollistaa ja edistää liikuntaharrastusta järjestämällä jalkapallotoimintaa lapsille ja nuorille. Toisaalta jalkapalloharrastus antaa puitteet myös laajemmalle kasvatukselliselle toiminnalle. Osa kasvatusnäkökohdista toteutuu harjoitus- ja pelitoiminnoissa, joissa noudatetaan Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa -ohjelmaa. Ohjelman arvopohja perustuu lapsen ja nuoren oikeuksiin, ja keskeisiä toimintaperiaatteita ovat muun muassa kannustavuus, suvaitsevaisuus, turvallisuus sekä reilu peli. Lisää Kaikki Pelaa -ohjelmasta voit lukea Palloliiton sivuilta http://www.palloliitto.fi/kaikki_pelaa/kaikki_pelaa-ohjelma/ 

Myös seuran varainhankinta on omalta osaltaan kasvatuksellista toimintaa. Seuran tavoite on, että varainhankinta-aktiviteetteihin osallistuisivat lapset yhdessä vanhempiensa kanssa. Varainhankintatalkoissa on esimerkiksi mahdollisuus nähdä työnsä tulokset, toimia yhteiseksi hyväksi ja oppia yhteiskuntavastuuta. Talkootyön tekemiseen liittyy myös seuran tavoite pitää matalana kynnys tulla mukaan jalkapalloharrastukseen. Talkoilla hankitaan varoja yhteiseen toimintaan, ja siten esimerkiksi seuran jäsenmaksut voidaan pitää alhaisina.

Kesällä 2008 PP -80 ry:n juniorit ovat pelanneet Kainuun nappulaliigassa. Liigassa pelaa joukkueita Puolangalta, Kajaanista ja Kuhmosta. Lue lisää Kainuun nappulaliigasta Kajaanin Palloilijoiden (KaPa) sivuilta http://www.kapa.palvelee.fi/107