Uutiset

3.6.2012Lauantain turnausLue lisää »4.4.2012Pääsiäisloma!Lue lisää »16.2.2014Futsal-turnausLue lisää »

TULE MUKAAN TOIMINTAAN!

SEURA ETSII UUSIA PELAAJIA!

Seuralla on paljon innokkaita junioripelaajia, joille tarvitsemme lisää ohjaajia. Aiempi jalkapallo-osaaminen ei ole välttämätöntä, pelkkä kiinnostus ohjaamiseen riittää!

Seuran uusi hallitus valitaan keväällä. Hallitus kokoontuu tarvittaessa ja päättää muun muassa seuran toiminta-suunnitelmasta ja budjetista. Etenkin nykyisten junioreiden vanhempia kaivataan mukaan päättämään seuran asioista!

Ota yhteyttä sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai vaikkapa nykäisemällä valmentajaa hihasta!

Jos haluat liittyä seuran jäseneksi, katso sivu "Seuran esittely".

TERVETULOA MUKAAN!

Share |

Seuran esittely

Puolangan Pallo -80 ry:n suurin toimintamuoto on juniorijalkapallo. Toiminnassa on tällä hetkellä mukana kolmisenkymmentä juniorien perhettä. Seuralla on myös jonkin verran nuoria jäseniä, joiden kilpailutoiminta tapahtuu lähipaikkakuntien seurojen riveissä. Lisäksi seuralla on jalkapalloa harrastuksenaan pelaavia aikuisjäseniä.

PP -80 ry:n jäsenmaksu kaudella 2010-2011 on 15 euroa/pelaaja. Perhejäsenmaksu on 30 euroa. Jäsenmaksu oikeuttaa osallistumaan seuran harjoituksiin ja peleihin. Lisäksi jäsenmaksun suorittaneille pyritään järjestämään muun muassa jäsenretkiä.

Voit liittyä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun tilille 536607-2428. Merkitse saajaksi Puolangan Pallo -80 ja viestiosaan jäseneksi liittyvän nimi. TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAMME!