Uutiset

3.6.2012Lauantain turnausLue lisää »4.4.2012Pääsiäisloma!Lue lisää »16.2.2014Futsal-turnausLue lisää »

TULE MUKAAN TOIMINTAAN!

SEURA ETSII UUSIA PELAAJIA!

Seuralla on paljon innokkaita junioripelaajia, joille tarvitsemme lisää ohjaajia. Aiempi jalkapallo-osaaminen ei ole välttämätöntä, pelkkä kiinnostus ohjaamiseen riittää!

Seuran uusi hallitus valitaan keväällä. Hallitus kokoontuu tarvittaessa ja päättää muun muassa seuran toiminta-suunnitelmasta ja budjetista. Etenkin nykyisten junioreiden vanhempia kaivataan mukaan päättämään seuran asioista!

Ota yhteyttä sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai vaikkapa nykäisemällä valmentajaa hihasta!

Jos haluat liittyä seuran jäseneksi, katso sivu "Seuran esittely".

TERVETULOA MUKAAN!

Share |

Vuosi 2010

Puolangan Pallo -80 ry on juniorijalkapalloon erikoistunut seura, jonka tavoitteena on antaa Puolankalaisille lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa 4- vuotiaasta aina aikuisikään asti.

Harjoituksemme pyörivät edelleen ympärivuotisesti. Muuten harjoitukset jatkuvat kuten viime vuonna, mutta Nappula-ikäisille on järjestetty kyyti ja mahdollisuus käydä Kajaanin Haka:n harjoituksissa tiistaisin.

Seuramme jäsenmäärä on pysynyt samana eli noin 50.

Tänä vuonna osallistumme Kainuun Nappulaliigaan, Kainuun Superliigaan sekä Miniliigaan. Nappuloille järjestetään kevään aikana futsal turnauksia ja mahdollisesti myös aikuispelaajille. Kesällä on tarkoitus järjestää Puolangan Pallo -80 30-vuotis juhlaturnaus Nappula-ikäisille.

Kaikki tämä toiminta vaatii myös taloudellisia resursseja. Puolankalaiset yritykset ovat  suhtautuneet suopeasti kummiyritystoimintaan.